EW04 Omslag 600
3 december 2019

Van Dorp krijgt vestiging in Groningen

Foto Groningen

Van Dorp heeft per 1 december een vestiging in Groningen. Aan de Olgerweg 2-10 zal het familiebedrijf zich richten op de uitvoering van diverse Railinfra-werkzaamheden voor diverse NS-stations in de regio. Daarnaast neemt de vestiging het Technisch Beheer van de gebouwgebonden installaties voor bestaande en nieuwe klanten uit de regio voor haar rekening.

De aanleiding voor het oprichten van een vestiging in Groningen, is het scoren van een aantal percelen (E&W) van de NS. Van Dorp voerde al Railinfra-werkzaamheden uit vanuit de vestiging Zevenaar, maar zal deze dienstverlening nu ook vanuit de vestigingen Almere, Heerenveen, Hengelo en Groningen gaan uitvoeren. Dit gebeurt onder leiding van Louis Ambergen.

Bestaande klanten sneller bedienen
De vestiging biedt bovendien de mogelijkheid om de bestaande klanten in de regio sneller te bedienen en het aantal te rijden kilometers tot een minimum te beperken. In de toekomst zal er ook worden gekeken naar mogelijkheden om de klantenkring verder uit te breiden. De vestiging Groningen zal worden aangestuurd vanuit de vestiging Heerenveen, waarmee de verantwoordelijkheid komt te vallen onder Jelmer Batteram en Regiodirecteur Gijs Folmer.